Череши и череши

9 причини да отглеждате плъстени череши
Нито едно градинско дърво не може да се сравни по красотата на цъфтежа с филцова череша, а плодовете му са много по-сладки и сочни от видовете, с които сме свикнали. Но това далеч не са единствените причини, поради които си струва да поставите това дърво на вашия сайт. Прочетете още
Засаждане на череши през есента: разказване на тънкостите на технологията
Черешово засаждане

Всеки градинар сам решава кога е засадена черешата - през есента или пролетта. Решението зависи от много фактори: региона, прогнозите за зимата, сортовете и състоянието на разсад. И двата метода имат предимства и недостатъци, но градинарите най-често клонят към засаждане на череши през есента.

Ароматни средно късни череши Gostinets - щедър подарък от летни и белоруски учени

Ранните череши се засаждат от тези, които нямат търпение да получат първите плодове след студеното време, а късно узряващите сортове се отглеждат от ценители с дълбоко богат вкус, който е погълнал топлината и сочните цветове на лятото. Името на сладката череша се обяснява само по себе си. Слънцето се крие в своите медени плодове, това е подарък, спасен през лятото в крайна сметка.

Сладка и плодоносна подбелска череша: особености на отглеждане и формиране на корона

Рядко кое култивирано растение има изобилие от имена: Kokhova, Griot Podbelsky, Minister Podbelsky, Podbelskaya, Kochs Ostheimer. Със сигурност черешата с нейните несравними ароматни плодове има дълга история, отразена в името.

Южна красота - ранно узряла сладка череша Ярославна

Има такава игра. За всяка избрана буква се наричат ​​три плода, зеленчуци или плодове. Например три плода на "h". Отговор: птичи череши, арония, череша. Череши. Казвате тази дума и устните ви неволно се разтягат в усмивка. И как да не се усмихваш! Сочни, ароматни плодове приветливо блестят с еластична цев. Колко страхотно е лятото! Можете да продължите играта, развивайки хоризонтите си, но е по-добре да се изкачите на дърво и да вземете узрели плодове. Ето една череша с тъмни, сякаш лакирани плодове, Ярославна. Играта свърши, красота, дръж се!