10 вампирски растения, които абсорбират енергията на някой друг

Някои стайни растения могат да повлияят отрицателно на състоянието на хората, абсорбирайки енергията им и лишавайки ги от сила. Такива представители на растителния свят обикновено се наричат ​​„енергийни вампири“. От какви растения трябва да се страхувате.

Монстера

Листата на това растение са големи. Често се поставя в офиси - отделя много кислород през деня. Не се препоръчва да купувате чудовище за къщата, защото през нощта то се превръща в енергиен вампир.

Цветето започва да приема кислород през нощта и излъчва въглероден диоксид. Езотериците са сигурни, че за пълното развитие на чудовището тя трябва да абсорбира много положителна енергия, затова не препоръчват да я засаждате в жилищни сгради. В апартамента, където расте чудовището, често възникват кавги и скандали, семействата дори могат да се разпаднат.

Хлорофитум

Това домашно цвете абсорбира въглеродния диоксид, окислявайки въздуха. Често се поставя в кухнята или в коридора, но хлорофитум не се препоръчва в помещения, които са твърде малки. Не му принадлежите до леглото в спалнята или работното бюро. Когато човек е близо до хлорофитум за дълго време, той се чувства уморен и празен.

Сциндапсус

Сциндапсус е вампирско растение, тъй като консумира енергия от човек. В резултат на въздействието на това закрито цвете хората се чувстват празни и съкрушени.

За спокойните и уравновесени хора сциндапсусът ще бъде обикновена лоза, украсяваща стаята. Но ако собствениците на къщата обичат да подреждат нещата, тогава епипремнумът ще расте, захранвайки се с отрицателна енергия. Злите езици го наричат ​​„мужегон“, но често това е противоречиво обвинение.

Папрат

Луксозните папрати често украсяват офиси и административни сгради, но категорично не се препоръчва да ги засаждате във вашия апартамент. Бидейки дълго време с папрат, можете да почувствате главоболие, раздразнителност. В семейството могат да възникнат необосновани кавги. Конфликтите ще бъдат от битов или емоционален характер.

Хибискус

Хибискус консумира и отделя много енергия едновременно. Расте бързо, образува разкошна корона и цъфти. Когато на хибискус се появят ярки цветя, той се нуждае от презареждане на всички нива.

Често това стайно растение консумира отрицателна енергия, но може да абсорбира и положителна енергия. Не се препоръчва да поставяте хибускус в спалнята, но в кухнята или коридора той ще изглежда великолепно и ще се чувства прекрасно, без да причинява щети на жителите на къщата.

Аспержи

Такова растение абсорбира енергийните прояви на липса на воля, слабост, нерешителност и мързел. На хората със слабо сърце не се препоръчва да стоят дълго време близо до това закрито цвете.

Аспержите са подходящи за офиса, но е по-добре да го откажете като декорация на спалнята.

Шефлера

Готвачите на вампиризма имат свои специфики. Това е един вид батерия. Въпреки че зелените и сочни листа се нуждаят от постоянно попълване на енергия, тя не се абсорбира веднага от шефлера. Запасите се пазят внимателно, докато дойдат тежки времена.

Такъв представител на фауната ще бъде подходящ в офиси, където хората са заети с творческа работа, в учебни центрове, училища и други помещения, където има твърде много енергия.По-добре да не го държите вкъщи.

Cyperus

Това растение е дошло у нас от блатата на Африка. Всички са знаели за вампирската му природа от древни времена.

В апартаментите cyperus се поставя близо до битови електрически уреди, в коридора или в кухнята. За да неутрализира негативното въздействие на този представител на флората, до него е поставен малък фонтан, който освобождава пространството от негативна енергия.

Изсушен клон на цвете, който се поставя в книга, ще помогне да защитите дома си от тъмни сили, интриги на вещици или магьосници.

Розмарин

Той е символ на новогодишния празник със своя аромат на бор. Розмаринът се храни с отрицателна енергия, отнемайки тъмните мисли, гнева и негодуванието. За това той получава прякор енергийния вампир.

Сансевиерия

Един от най-непретенциозните представители на растителния свят е сансевиерията. Хората го наричат ​​„щука опашка“. Той консумира енергия, която може да достигне в космоса.

Не се препоръчва да поставяте сансевиерия близо до леглото или в детската стая, но тя ще се чувства прекрасно в близост до различни домакински електрически уреди, поглъщащи отрицателно лъчение.

Добави коментар

 

Задължителните полета са маркирани *

Всичко за цветята и растенията на сайта и у дома

© 2021 myflowers.desigusxpro.com |
Използването на материали на сайта е възможно при условие, че е публикувана връзка към източника.